Wie wil jij later worden?

Samen ontdekken wij wat het beste bij je past

Kom kennismaken

Zit je in groep 7 of 8? Kom naar aan onze lesdagen, informatieavonden, proeflessen en open dagen om onze middelbare school te leren kennen. Hier vind je alle informatie.

Activiteiten op een rij

Meer over onze school

Op het Elzendaalcollege in Gennep volg je praktijkgericht onderwijs op het vmbo en in de onderbouw van havo/vwo, waarbij we in de bovenbouw samen kijken welke vakken het best bij jou passen.

Meer over ons

Passies en dromen

Op ieder onderwijsniveau volg je bij ons de eerste twee leerjaren het project Passies en Dromen. Je mag zelf kiezen met welke thema’s jij jouw lesuren invult, je volgt dit project niet met je eigen klas. 

Wat houdt het in?

Onderwijs met oog voor jou

Op het Elzendaalcollege in Gennep volg je praktijkgericht onderwijs op het vmbo, mavo, havo of vwo samen met zo’n 600 andere leerlingen uit Limburg en Noord-Brabant. Leerlingen volgen bij ons het gehele vmbo en de onderbouw van havo/vwo met een mogelijkheid tot doorstromen naar de bovenbouw in Boxmeer. Wij zijn vakmensen die onze leerlingen voorbereiden op hun vervolgopleiding. Naast die vakkennis leer je ook hoe je meedraait in de maatschappij. Je ontdekt wie je bent, wat je voor anderen kunt betekenen en wat je zelf aan anderen hebt. Dat doen we met uniek passend onderwijs, waarin je met alle onderwijsniveaus samenwerkt. In een veilige, positieve leeromgeving met heldere omgangsvormen.

Meer over onze school