De behoefte aan technisch geschoolde mensen en mensen in de zorg in de regio blijft groeien. Bij ons werk je aan een goede basis om in de praktijk aan de slag te kunnen. We hebben intensieve samenwerkingsverbanden met technische bedrijven en zorg- en welzijnsinstellingen waardoor we jou zo kunnen opleiden dat het aansluit bij de behoefte. En jij leert al vroeg hoe het in de praktijk werkt en wat bij jou past.

Wij bieden de volgende drie profielen:

  • Produceren, Installeren & Energie (PIE)
  • Dienstverlening & Producten (D&P)
  • Zorg & Welzijn (Z&W)

Externe websites

Meer over techniekonderwijs en over zorg- en welzijnonderwijs vind je op de volgende websites die we samen met de bedrijven uit de regio gemaakt hebben.

Produceren, Installeren & Energie

PIE is een brede technische opleiding. Aan de hand van tekeningen leer je hoe installaties en producten in elkaar zitten en ga je deze ook zelf maken en installeren, twee- en driedimensionaal. We besteden ook aandacht aan duurzame energie en het klimaat. Je gaat op excursie naar Technishow in Utrecht en bezoekt bedrijven in de regio. Je gaat ook op stage.

Klik links voor het filmpje over PIE

Dienstverlening & Producten

Je organiseert een activiteit voor een opdrachtgever en schrijft je eigen ondernemingsplan. Je maakt een techniekproduct en ontwerpt hiervoor een huisstijl, maakt een website, promotiefilmpje en ander promotiemateriaal. Je volgt een stage die hierbij aansluit.

Klik links voor het filmpje over D&P

Zorg & Welzijn

Bij Zorg & Welzijn maak je kennis met de basis van de gezondheidszorg, het welzijnswerk en de uiterlijke verzorging. Het kan ook een mooie opstap zijn naar een vervolgopleiding in de horeca, facilitaire dienstverlening, het toerisme of de laboratoriumtechniek.

Klik links voor het filmpje over Z&W