Twee avonden per jaar wordt onze aula op school omgetoverd tot een grote theaterzaal en staan leerlingen op het podium voor Extravaganza! Familie, vrienden en andere geïnteresseerden zijn dan welkom op deze avonden vol dans, muziek en theater. Onze leerlingen laten deze avonden zien dat ze durven en dat ze kunnen. Van artistieke mode(ontwerpers) tot (hiphop)dans en van muziek tot theater. Het leuke aan dit project is dat er door verschillende vakken wordt meegewerkt. Zo kan iedereen, op welke manier dan ook, zijn of haar talent laten zien!

Op donderdag 29 februari en vrijdag 1 maart nemen leerlingen het publiek mee op een muzikale wereldreis. Nienke Vloet doet al voor de zesde keer mee: “Ik kan wel stellen dat het de perfecte plek is voor leerlingen van het Elzendaalcollege om hun creatieve eigenschappen binnen muziek, mode, dans en theater ten toon te stellen aan publiek.”

Extravaganza vindt plaats op Stationsweg 38 in Boxmeer om 19.00 uur. Iedereen is welkom en de entree is gratis.

Stedentrip
Het thema waar de leerlingen dit jaar mee werken is ‘City to City’. De steden over de hele wereld vormden de inspiratiebron voor verschillende muziekstukken, songs, modeontwerpen, dans en een theatermonoloog.

Docent Susan Peters begeleidde de leerlingen voor deze avond: “We vliegen samen met het publiek de hele wereld rond. Naar Amsterdam, New York, Tokio en Parijs. Om de laatste trein naar Londen te nemen en uiteindelijk weer in Boxmeer te arriveren. Leerlingen laten zien waar zij goed in zijn en waar hun passie ligt.”