Geslaagd voor Cambridge examens

Leerlingen van het Elzendaalcollege in Boxmeer kunnen, naast de reguliere lessen Engels, extra Engelstalig onderwijs volgen in de vorm van Cambridge (en Anglia in de onderbouw). De leerlingen deden voor de zomervakantie examen op verschillende Cambridge niveaus. Maar liefst 27 leerlingen behaalden het Cambridge Advanced English (CAE) examen. Dit examen op gevorderd niveau bewijst dat je effectief en met vertrouwen kan communiceren. Het diploma geeft tevens toegang tot buitenlandse universiteiten en is belangrijk voor het internationale bedrijfsleven.
Daarnaast deden nog eens 29 leerlingen mee aan het examen Cambridge English First (FCE). Dit examen is ontwikkeld voor studenten met bovengemiddelde Engelse vaardigheden. Het is het populairste onderdeel uit de Cambridge English-reeks omdat het vaak het minimumniveau is dat vereist is voor universitaire programma's in Engelstalige landen.

Gewaardeerd opleidingscentrum

Niet alleen de leerlingen ontvingen afgelopen week een certificaat. Ook de school ontving een certificaat omdat zij door het Cambridge instituut is uitgeroepen tot één van de meest waardevolle Cambridge opleidingscentra.