>    

Nieuws

Fietscontrole leerjaar 1&2

Op donderdag 2 november vond de jaarlijkse fietscontrole voor al onze leerlingen van de onderbouw plaats. Deze controle is uitgevoerd door medewerkers van Veilig Verkeer Nederland in samenwerking met de politie Limburg-Noord. De gehele fiets is gecontroleerd, maar met name aan de verlichting is veel aandacht geschonken.


Fietscontrole leerjaar 1&2
10 jaar Elzendaalcollege Boxmeer en Gennep

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Elzendaalcollege Boxmeer-Gennep hebben alle leerlingen een drinkfles cadeau gekregen.

 


10 jaar Elzendaalcollege Boxmeer en Gennep
Huiswerkbegeleiding

Ben je snel afgeleid op school of thuis bij het huiswerk maken? Heb je moeite met plannen? Is het thuis te druk om huiswerk te maken? Dan is huiswerkbegeleiding misschien iets voor jou. Onze leerlingen kunnen dit op school volgen via Studiehulp Klim.


Huiswerkbegeleiding
Winnaars P&D voetbaltoernooi

De winnaars van het Passies & Dromen voetbaltoernooi zijn bekend. Zowel het jongensteam (Jurre, Robbin en Rick) als het meisjesteam (Luna en Britt) heeft vrijkaartjes gewonnen voor de wedstrijd VVV-Willem II, proficiat!


Winnaars P&D voetbaltoernooi
4 mavo bezoekt Tweede Kamer

Dinsdag 10 oktober hebben de leerlingen van 4 mavo een bezoek gebracht aan de Tweede Kamer. Dit op uitnodiging van het CDA, naar aanleiding van het project Jongeren en Politiek van afgelopen schooljaar.


4 mavo bezoekt Tweede Kamer
Meld je aan voor een proefles

Wil je wel eens weten hoe een les op het Elzendaalcollege Gennep eruitziet? Meld je dan aan voor een proefles en ontdek het zelf. We bieden vier verschillende proeflessen: Anglia, Passies & Dromen Culinair, Passies & Dromen Sport en Design & Innovation. Lees verder voor meer informatie.


Meld je aan voor een proefles
Meeloopochtenden
di 21 nov. 2017 t/m wo 22 nov. 2017

Nu je de basisschool (bijna) gaat verlaten, ben je vast nieuwsgierig naar de volgende stap. Hoe gaat dat straks eigenlijk op het voortgezet onderwijs? Om je nu alvast kennis te laten maken met onze school, onze leerlingen, docenten en vakken, organiseren we een meeloopdag, speciaal voor leerlingen van groep 8. 


Meeloopochtenden
Well done

Maar liefst 74 leerlingen van onze school zijn geslaagd voor hun Anglia examen! Vandaag vond de uitreiking van de certificaten plaats. Gefeliciteerd allemaal!


Well done