>    

Nieuws

Meeloopdag
di 20 nov. 2018 t/m wo 21 nov. 2018

Op dinsdagochtend 20 en woensdagochtend 21 november is groep 8 welkom op het Elzendaalcollege in Gennep. Op deze dag krijgen leerlingen de kans om de school te verkennen, docenten en leerlingen te ontmoeten en vragen te stellen. Lees verder voor meer informatie over het inschrijven voor de meeloopdag.

 


Meeloopdag
Proeflessen voor groep 8

Wil je wel eens weten hoe een les op Elzendaalcollege Gennep eruitziet? Meld je dan aan voor een proefles en ontdek het zelf. We bieden vier verschillende proeflessen aan: Anglia, Passies & Dromen Sport, Passies & Dromen Culinair en Design & Innovation.


Proeflessen voor groep 8
Onze bibliotheek is geopend

Elzendaalcollege Gennep heeft als eerste school in de regio een bibliotheek in samenwerking met BiblioPlus geopend.


Onze bibliotheek is geopend
We zijn een Gezonde School

We hebben het vignet Gezonde School behaald en daar zijn we trots op! Dit vignet is een kwaliteitskeurmerk voor scholen die werken aan het verbeteren van de gezondheid van hun leerlingen. 


We zijn een Gezonde School
Ardennen en Londen

In de derde lesweek van het nieuwe schooljaar zijn de derdejaars leerlingen drie dagen naar de Ardennen geweest en bezochten de vierdejaars leerlingen Londen en omgeving.

 

Fotoboek Ardennen en Londen


Ardennen en Londen
Hoge sport-/cultuurkosten?

Wilt u dat uw kind sport of aan muziek of toneel doet, maar kunt u dit niet betalen? Als u een laag inkomen heeft, kunt u ondersteuning krijgen van de jeugdfondsen. Via www.gennep.nl/laaginkomen kunt u nakijken of u in aanmerking komt.


Hoge sport-/cultuurkosten?