>    

Nieuws

Beroepenfeest VMBO On Stage

De vmbo-afdelingen van het Elzendaalcollege, Merletcollege en Metameer hebben de handen ineengeslagen om de eerste editie van Land van Cuijk & Maasduinen On Stage voor hun vmbo-leerlingen te organiseren. Gedurende dit schooljaar worden bijna 900 tweedejaars- en derdejaarsleerlingen van het vmbo wegwijs gemaakt in het maken van een beroepskeuze. Dat gebeurt onder het motto 'Alles mag je worden'.


Beroepenfeest VMBO On Stage
Winnaars goodiebags

Tijdens het open huis konden leerlingen goodiebags winnen. Inmiddels zijn er al twee goodiebags uitgedeeld aan Raff van de Ratel in Gennep en Cristian van de Harlekijn in Cuijk. Gefeliciteerd!


Winnaars goodiebags
Prinsentreffen

Het is inmiddels een traditie, het Prinsentreffen op donderdag voor carnaval! Met verschillende jeugdprinsen en prinsessen, vorsten, adjudanten, raadsleden en dansmarietjes uit de regio hebben we het feestfestijn geopend! Bekijk het fotoboek.


Prinsentreffen
Feestelijke Anglia uitreiking

Voor 12 leerlingen stond vanmorgen een smakelijke tompouce klaar. Deze pechvogels moesten een deel van hun Anglia examen opnieuw maken, omdat bij postbedrijf PostNL in juni vorig jaar tien dozen vol toetsen van het Engelstalige opleidingsinstituut Anglia uit Roosendaal zijn kwijtgeraakt.


Feestelijke Anglia uitreiking
Prijswinnaar puzzeltocht open huis

Onaya uit groep 7 van De Fontein in Nieuw Bergen is de winnares van de puzzeltocht tijdens ons open huis. We mochten in de les bij juf Jetty de prijs overhandigen met een traktatie aan haar hele spontane en enthousiaste klas; super gezellig!


Prijswinnaar puzzeltocht open huis
Gezonde school = gezonde traktatie

Afgelopen vrijdag werden alle leerlingen door Jan Linders getrakteerd op een banaan of mandarijn. Dit i.v.m. het behalen van het themacertificaat Welbevinden als onderdeel van de Gezonde en Veilige School. Dankjewel Jan Linders!

 

Bekijk hier enkele foto's


Gezonde school = gezonde traktatie
MuZIEum

Vandaag gingen de ogen open (of juist dicht) bij onze derdejaars leerlingen van Zorg & Welzijn en Dienstverlening & Producten tijdens het bezoek aan het MuZIEum in Nijmegen. 


MuZIEum
Technopromo Cuijk

De tweedejaars leerlingen van basis/kader weten na een bezoek aan Technopromo in Cuijk hoe leuk techniek is! De leerlingen hebben diverse technieken ontdekt en zelf aan opdrachten gewerkt. Bekijk het fotoboek.


Technopromo Cuijk