>    

Nieuws

2de prijs Benelux Debattoernooi

Afgelopen zaterdag hebben enkele leerlingen van 5 en 6 vwo deelgenomen aan het Benelux Debattoernooi van Deurne. Een van de twee teams heeft de 2de prijs behaald!


2de prijs Benelux Debattoernooi
Kom je naar ons open huis?
wo 7 feb. 2018

Op woensdag 7 februari ben je samen met je ouder(s)/verzorger(s), broertjes en zusjes van harte welkom op ons open huis van 15.30 tot 20.30 uur. Kom sfeer proeven, muziek maken, sporten, tekenen, proefjes doen en nog veel meer!


Kom je naar ons open huis?
Informatieavond voor ouders van groep 7/8
ma 22 jan. 2018 t/m di 23 jan. 2018

Wat staat mijn kind te wachten in het voortgezet onderwijs? Hoe ziet het eerste leerjaar eruit? De overstap van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs roept allerlei vragen op bij ouders. Elzendaalcollege Boxmeer en Gennep beantwoorden deze vragen graag. Daarom organiseert het Elzendaalcollege informatieavonden voor ouders van leerlingen uit groep 7 en 8.


Informatieavond voor ouders van groep 7/8
Kerstactie en gala

Op donderdag 21 december stond voor onze leerlingen een bijzondere avond gepland. Zo gingen de leerlingen van de bovenbouw in sjieke smokings en prachtige jurken over de rode loper naar La Bamba en beleefden de onderbouwleerlingen een sfeervolle avond op school. 


Kerstactie en gala
Excursie Amsterdam

Op woensdag 13 december vond er een interessante excursie naar Amsterdam plaats voor leerlingen van klas 4 en 5 gymnasium. Begeleid door gidsen brachten de leerlingen een bezoek aan het Allard Pierson Museum en aan het Paleis op de Dam.

Bekijk hier het fotoboek.


Excursie Amsterdam
Meld je aan voor een proefles

Wil je wel eens weten hoe een les op het Elzendaalcollege Boxmeer eruitziet? Meld je dan aan voor een proefles en ontdek het zelf. We bieden vier verschillende proeflessen aan. Lees verder voor meer informatie. 


Meld je aan voor een proefles