>    

Nieuws

Informatieavond riskant gedrag

Op dinsdag 27 november 2018 organiseert Elzendaalcollege Boxmeer een informatieavond over ‘riskant gedrag’. U bent hiervoor van harte uitgenodigd. Lees verder voor meer informatie en inschrijven.


Informatieavond riskant gedrag
Meeloopdag
wo 28 nov. 2018

Op woensdag 28 november is groep 8 welkom op de meeloopdag van het Elzendaalcollege in Boxmeer. Op deze dag krijgen leerlingen de kans om de school te verkennen, docenten en leerlingen te ontmoeten en vragen te stellen. Lees verder voor meer informatie over het inschrijven voor de meeloopdag.   


Meeloopdag
Proeflessen voor groep 8

Zit je in groep 8 en wil je graag weten hoe een les op Elzendaalcollege Boxmeer eruitziet? Meld je dan aan voor een proefles en ontdek het zelf. We bieden vijf verschillende proeflessen aan: Persoonlijke Ontwikkeling, Anglia, Design & Innovation, Sportklas en Latijn & Grieks. 


Proeflessen voor groep 8
Veilig de weg op

Vanaf eind oktober kunnen leerlingen van Elzendaalcollege Boxmeer, Metameer en Pro College op school hun fietsverlichting laten controleren.


Veilig de weg op
Papillon project gestart

Vorige week zijn ruim 50 leerlingen van groep 7 en 8 uit de regio gestart met het Papillon project. Een initiatief van Elzendaalcollege Boxmeer en VKPS Studiebegeleiding voor leerlingen die iets extra’s willen en kunnen.


Papillon project gestart
Geslaagd voor Cambridge examens

Met taart in de klas vierden 46 leerlingen van 4 vwo en 10 leerlingen van 4 havo afgelopen week het behalen van hun Cambridge certificaat.


Geslaagd voor Cambridge examens
Activiteitenweek

In de derde week van het nieuwe schooljaar staat elk jaar een activiteitenweek gepland. Leerlingen maken dan kennis met de mentor en klasgenoten. Dit varieert van een activiteitenprogramma voor de brugklas op en rondom school, tot een reis naar Marokko en van een kamp in Beers tot een trip naar Ameland. 

 

Fotoboek activiteitenweek


Activiteitenweek