>    

Nieuws

Afscheid Pieter van Duren

Pieter van Duren, een fijne collega en gepassioneerde docent is afgelopen zondagochtend overleden.

 

Pieter was gedurende 39 jaar aan onze school verbonden. Een groot verlies voor ons allemaal. Met groot verdriet nemen wij afscheid van hem.

 

Zijn afscheid vindt op donderdag 23 november, 13.00 uur plaats in de aula van onze school (Stationsweg 38, Boxmeer). Op deze dag zijn er geen lessen. Leerlingen, ouders en oud-leerlingen zijn bij dit afscheid ook van harte welkom. Lees verder voor enkele mededelingen over de afscheidsbijeenkomst. 


Afscheid Pieter van Duren
Extravaganza Hollywood

Het thema voor Extravaganza 2018 is...Hollywood! Films maken, verhalen schrijven, acteren, dansen, durven en doen! Dat is Extravaganza! De audities zijn inmiddels voorbij. Wil je je alsnog aanmelden? Lees snel verder voor meer info. 


Extravaganza Hollywood
Rijksmuseum & Ons' Lieve Heer op Solder

Als voorbereiding op het eindexamen geschiedenis, hebben de leerlingen van 5 havo een bezoek aan het Rijksmuseum en Ons' Lieve Heer op Solder gebracht.


Rijksmuseum & Ons
Met B&W naar Sigmaringen

Een groep leerlingen heeft samen met het B&W van gemeente Boxmeer een bezoek gebracht aan Sigmaringen.


Met B&W naar Sigmaringen
HAN Techtruck

Leerlingen van de 3de en 4de klas met interesse in techniek hadden afgelopen vrijdag de unieke mogelijkheid om de HAN Techtruck te bezoeken.
Deze truck zit boordevol technische snufjes om zelf te ervaren hoe leuk een technische richting kan zijn!

 

Bekijk het fotoboek.


HAN Techtruck
Meld je aan voor een proefles

Wil je wel eens weten hoe een les op het Elzendaalcollege Boxmeer eruitziet? Meld je dan aan voor een proefles en ontdek het zelf. We bieden vier verschillende proeflessen: Anglia, Design & Innovation, Sportklas en Latijn & Grieks. Lees verder voor meer informatie. 


Meld je aan voor een proefles
Uitreiking Anglia certificaten

In juni zijn ruim 130 leerlingen geslaagd voor hun Anglia examen. Vlak voor de herfstvakantie kregen zij het Anglia certificaat uitgereikt. Bekijk het fotoboek


Uitreiking Anglia certificaten
Meeloopdag
wo 29 nov. 2017

Nu je de basisschool (bijna) gaat verlaten, ben je vast nieuwsgierig naar de volgende stap. Hoe gaat dat straks eigenlijk op het voortgezet onderwijs? Om je nu alvast kennis te laten maken met onze school, onze leerlingen, docenten en vakken, organiseren we een meeloopdag, speciaal voor leerlingen van groep 8.


Meeloopdag
Klas 1 HAF wint biologie-wedstrijd

Tijdens de week van de biologie, namen brugklassers uit heel Nederland het tegen elkaar op in de 'Escape the Classroom challenge'. Ons meidenteam van klas 1HAF heeft van de 100 deelnemende scholen gewonnen! Gefeliciteerd meiden!

 

 

 


Klas 1 HAF wint biologie-wedstrijd