>    

Nieuws

Meeloopdag
wo 29 nov. 2017

Nu je de basisschool (bijna) gaat verlaten, ben je vast nieuwsgierig naar de volgende stap. Hoe gaat dat straks eigenlijk op het voortgezet onderwijs? Om je nu alvast kennis te laten maken met onze school, onze leerlingen, docenten en vakken, organiseren we een meeloopdag, speciaal voor leerlingen van groep 8. Schrijf je nu in.


Meeloopdag
Opening vrijdag 22 september

Wauw, wat was het een mooie middag! We kijken terug op een bijzondere opening samen met oud-leerling Dionne Stax. Super trots op onze leerlingen die tijdens de rondleiding voor kippenvel gezorgd hebben!

 

Bekijk het fotoboek.


Opening vrijdag 22 september
Open huis zaterdag 23 september

Bedankt voor jullie aanwezigheid, mooie woorden en complimenten! Het open huis was zeer geslaagd. Bekijk het fotoboek.  


Open huis zaterdag 23 september
Tsjechië: spannend & avontuurlijk

Helm op en het bos in! De leerlingen van 4 vwo hebben een avontuurlijke reis in Tsjechië achter de rug. Bekijk het fotoboek.


Tsjechië: spannend & avontuurlijk
Berlijn

De vierdejaars havoleerlingen zijn in de wereldstad Berlijn geweest. Ze hebben de highlights van Berlijn gezien en logeerden bij gastgezinnen. Leuk en spannend tegelijk! Zie hier enkele foto's.


Berlijn
Engelandreis

Voor 4 mavo stond een reis naar Engeland op het programma. Ze hebben de highlights van Londen gezien en hebben een bezoek gebracht aan de Chelsea Football Club! Bekijk het fotoboek.


Engelandreis
Doe-dag

Geen kamp voor 3 havo/vwo, maar een doe-dag met workshops. Zo werd er kennisgemaakt met graffiti, American Football, dans en (kick)boksen onder leiding van professionele begeleiders. Bekijk het fotoboek


Doe-dag
Actief in Beers

Voor de derdejaars mavoleerlingen stonden de introductiedagen in het teken van samenwerken. Dit deden zij met diverse (sportieve) activiteiten in en rondom Beers. Bekijk het fotoboek.


Actief in Beers
Reis door Marokko

35 leerlingen uit 5 havo en 6 vwo met aardrijkskunde in hun pakket, hebben een indrukwekkende reis door Marokko gemaakt. Bekijk hier enkele foto's van deze reis. 


Reis door Marokko
Alle Anglia deelnemers geslaagd

Alle leerlingen die in juni aan het Anglia examen hebben deelgenomen, zijn geslaagd! Van harte gefeliciteerd jongens en meiden! 


Alle Anglia deelnemers geslaagd
Gefeliciteerd Lieke

Ook wij zijn super trots op onze oud-leerling Lieke Martens! Europees kampioen én beste speelster van het toernooi, van harte gefeliciteerd! 


Gefeliciteerd Lieke