>    

Nieuws

Biologie Olympiade

Van alle deelnemers van de Biologie Olympiade behoren zeven leerlingen van onze school tot de beste 10% van Nederland! Gefeliciteerd allemaal!


Biologie Olympiade
Derde plaats debattoernooi

Afgelopen zaterdag hebben Carmen, Veerle en Frederik deelgenomen aan een debattoernooi in Deventer. Na twee gewonnen en twee verloren debatten heeft het team van het Elzendaalcollege een derde plaats behaald. Bekijk het fotoboek.


Derde plaats debattoernooi
Cross Your Borders

Tijdens de projectweek hebben meerdere klassen aan het project Cross Your Borders gewerkt. Zij hebben wereldproblemen vanuit verschillende perspectieven bekeken en diverse workshops gevolgd, waaronder dans en djembé . Bekijk hier het fotoboek van 3H/V. 


Cross Your Borders
Mooie en goed gevulde tassen Voedselbank

De leerlingen van klas 2He hebben vanmorgen prachtige tassen gemaakt én gevuld voor de Voedselbank! Sommige tassen inclusief een lekker recept of een lief briefje voor de ontvanger. Bekijk de foto's.


Mooie en goed gevulde tassen Voedselbank
4 havo naar De Vilt

Vandaag gingen leerlingen uit 4 havo in het kader van de projectweek naar het natuurgebiedje 'de Vilt' bij Beugen. Sommigen gingen het water in met een lieslaarzenpak, anderen vingen een exotische kreeft in hun visnetje. Bekijk hier de foto's.  


4 havo naar De Vilt
Extravaganza

We zijn nog aan het nagenieten van Extravaganza! Wat een talent! We verheugen ons nu al op de volgende editie.  

 

Bekijk hier het fotoboek


Extravaganza